Co-locatie

U wilt graag de verantwoordelijkheid voor de ICT-infrastructuur van uw bedrijf of uw klanten zo veel mogelijk in eigen hand houden. Tegelijkertijd wilt u gebruik maken van de faciliteiten die een datacenter uw bedrijf kan bieden.

De co-locatie diensten van Datacenter Brabant bieden u hierbij de oplossing!  U blijft op deze manier zelf verantwoordelijk voor uw ICT-infrastructuur, met alle voordelen van een professioneel datacenter.  Inclusief de mogelijkheden voor beheer en onderhoud door Datacenter Brabant!

Cooling Alley- concept

Datacenter Brabant heeft groen als belangrijkste uitgangspunt genomen. Dus is vanuit het ontwerp al gekeken naar een energiezuinig ontwerp en realisatie. We werken op basis van het Cooling Alley-concept, een innovatief koelingssysteem voor datacenters.

Op de state-of-the-art computerzaal worden de racks in een speciale Cooling Alley geplaatst. Op deze manier kunnen de energie- en koelingskosten tot een minimum worden beperkt.

Racks, Cage of Suite of Wholesale Co-locatie?

Het is mogelijk om als klant een heel rack, een half of een eenderde rack te huren. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw eigen datacenter te realiseren in een cage of suite. Uniek is het concept van wholesale co-locatie, speciaal voor de nationale IT-dienstverlener. Hierbij kunt u uw klanten onderbrengen in een ‘eigen datacenter’ binnen het Datacenter Brabant concept.

Waarom kiezen voor Datacenter Brabant?

  • Uitgewerkt concept voor flexibiliteit en schaalbaarheid  in uw behoefte aan colocatie;
  • Standaard tot 7 kW/h aan stroom per rack, meer is mogelijk;
  • Standaard twee gescheiden stroom feeds per serverrack;
  • De mogelijkheid tot ‘high density’- oplossingen;
  • ‘Hands-on’ ondersteuning vanuit Datacenter Brabant (Smart hands / Remote hands)
Co-locatie diensten
Meer informatie ontvangen?
Bel mij voor vrijblijvende afspraak
Gelieve dit veld leeg te laten.
Ik wil meer informatie