Racks

Datacenter Brabant biedt standaard 19″ rack oplossingen. Heeft u een afwijkend formaat rack ook dan kunnen wij u co-locatie bieden.

Huur van een server rack

U heeft standaard de keuze uit een derde, een half of heel rack. Respectievelijk 12 hoogte eenheden, 20 hoogte eenheden en 42 of 47 hoogte eenheden. De racks hebben een diepte van 1.000 of 1.200 mm (co-locatie racks) en zijn 600 mm breed. Andere rack-uitvoeringen zijn op aanvraag beschikbaar.

Gegarandeerde beveiliging

Door middel van een toegangspas, in combinatie met unieke pincode en biometrische scan, heeft u altijd (24/7) toegang tot het datacenter en uw rack(s). Alle racks zijn voorzien van deuren die zijn afgesloten met cijfersloten, waardoor derden zonder autorisatie geen toegang hebben tot de racks. Veiligheid en betrouwbaarheid hebben we als datacenter immers hoog in het vaandel staan!

Rackvermogen

De racks zijn standaard uitgevoerd met twee gescheiden stroomfeeds. De racks zijn standaard voorzien van 32 Ampère. Op aanvraag zijn hogere vermogens leverbaar. Bij het wegvallen van de netspanning vind er volautomatisch overname plaats, zonder dat hierbij een onderbreking optreedt. De back-up stroomvoorziening en de generator garandeert continuïteit bij langere stroomonderbrekingen. Datacenter Brabant heeft een eigen 10 kV aansluiting op het energienet. De uitgebreide elektrotechnische infrastructuur, inclusief de UPS configuratie, is op basis van N+1.

Schaalbare rack-oplossingen

Datacenter Brabant biedt flexibele en schaalbare oplossingen voor co-locatie of primaire IT- omgevingen. Bij het vinden van de beste oplossing houden wij rekening met uw specifieke behoefte.

Samengevat:

  • Diverse racks;
  • Slot met cijfercode op de deur;
  • A en B feed per rack of deel daarvan;
  • Een gezekerde waarde van 32 Ampère;
  • Rackvermogen standaard tot 7 kW, hogere vermogens op aanvraag leverbaar;
  • “High Density” mogelijk
Gerelateerde diensten
Meer informatie ontvangen?
Bel mij voor vrijblijvende afspraak
Gelieve dit veld leeg te laten.
Ik wil meer informatie