Wholesale

Datacenter Brabant biedt de oplossing voor IT-dienstverleners die mee willen liften op de groeiende vraag naar colocatie.

Datacenter Brabant biedt de oplossing voor IT-dienstverleners die mee willen liften op de groeiende vraag naar co-locatie. Binnen het ‘wholesale model’ van Datacenter Brabant heeft u de mogelijkheid om uw klanten onder te brengen in “uw eigen datacenter”.

Eigen co-locatie

In dit concept is Datacenter Brabant verantwoordelijk voor de afgesproken uptime van de faciliteiten, zoals ruimte, stroom en verbindingen. Als wholesale partner beschikt u hiermee over een eigen co-locatie faciliteit voor het afgesproken aantal racks. Uw inbreng in dit concept is het aanbieden van “uw eigen” co-locatie aan uw relaties. Datacenter Brabant is verantwoordelijk voor de faciliteiten en de uptime.

Totale ontzorging

Met dit concept speelt Datacenter Brabant in op de behoefte aan een flexibele oplossing voor IT- dienstverleners, om zo hun portfolio verder uit te breiden. Door het wholesale model voor co-locatie toe te passen , kunt u de stap naar totale ontzorging voor uw klanten maken.

Belangrijk hierbij is dat wij deze dienstverlening in een managed variant aanbieden. U belicht de vezel en Datacenter Brabant managed de lijn.

Met name in het geval van hogere bandbreedtes is dit een interessante optie.

Indien het gewenste tracé buiten het geografische netwerk van Datacenter Brabant valt, treden wij in overleg met uw huisleverancier of een onafhankelijke derde partij.

Gerelateerde diensten
Meer informatie ontvangen?
Bel mij voor vrijblijvende afspraak
Gelieve dit veld leeg te laten.
Ik wil meer informatie