VPN

Met een VPN-verbinding creëert uw een veilige verbinding tussen uw locatie(s) en Datacenter Brabant.

Een VPN verbinding naar Datacenter Brabant kunt u veilig en vertrouwd uw data benaderen in Datacenter Brabant.

Een VPN verbinding met Datacenter Brabant kunt u op diverse manieren realiseren. Datacenter Brabant heeft connecties met diverse partijen die u van dienst kunnen zijn met uw vraagstuk om veilig en vertrouwd een connectiviteitsnetwerk te bouwen.

Een VPN-verbinding is volledig transparant en schaalbaar in bandbreedte. Iedere gewenste bandbreedte tussen 1 Mbit/s en 10 Gbit/s is mogelijk.

Doordat er meerdere Service Providers beschikbaar zijn in Datacenter Brabant is het tevens eenvoudig om meerdere diensten op deze veilige verbinding beschikbaar te maken voor uw organisatie. U kiest daarbij zelf het Service Level dat het beste bij uw organisatie past.

Indien het gewenste trace buiten het geografische netwerk van Datacenter Brabant valt, treden wij in overleg met uw huisleverancier of een onafhankelijke derde partij.

Belangrijk hierbij is dat wij deze dienstverlening in een managed variant aanbieden. U belicht de vezel en Datacenter Brabant managed de lijn.

Met name in het geval van hogere bandbreedtes is dit een interessante optie. Indien het gewenste tracé buiten het geografische netwerk van Datacenter Brabant valt, treden wij in overleg met uw huisleverancier of een onafhankelijke derde partij.

Gerelateerde diensten
Meer informatie ontvangen?
Bel mij voor vrijblijvende afspraak
Gelieve dit veld leeg te laten.
Ik wil meer informatie