Datacenter

Datacenter Brabant is een state of the art datacenter in de regio midden-Brabant, gesitueerd op Industrieterrein Haven 7, een toplocatie in Waalwijk.

Het gebouw is ontworpen als datacenter en is zo stevig als een bunker. Hoog boven het maaiveld, met een dubbele betonnen schil, is dit met recht één van de meest veilige omgevingen voor het onderbrengen van uw ict oplossingen.

Het datacenter is volledig redundant uitgevoerd, biedt een hoge beschikbaarheid en heeft directe glasvezelverbindingen met lokale glasvezel ringen van Parkmanagement Waalwijk, Breedband Tilburg en biedt via redundante verbindingen via AMS-IX in Amsterdam connectivity met een keur aan carriers.

Door een sterke focus op energie efficiency en innovatieve technieken probeert Datacenter Brabant de eigen CO2 ‘footprint’ zo klein mogelijk te maken. Door de investering in techniek van vrije koeling en scheiding van warme en koude lucht verbruikt Datacenter Brabant veel minder energie dan reguliere datacenters.

Er is sprake van zeer hoge koelefficiëntie, door het toepassen van state-of-the-art vrije koeling technieken en de inrichting van de het datacenter met behulp van energie efficiënte cold-corridor technieken.

Via verschillende partners bieden wij innovatie diensten aan via breedbandverbindingen, zoals Dark Fiber, VPN en/of Internet Exchange. In combinatie met haar business partners is Datacenter Brabant in staat om invulling te geven aan uw wens tot connectiviteit.

Meer informatie ontvangen?
Bel mij voor vrijblijvende afspraak
Gelieve dit veld leeg te laten.
Ik wil meer informatie