Filosofie

Duurzaam, Regionaal en Veilig

Duurzaam

Datacenter Brabant is een duurzame organisatie. We passen het ‘free cooling’-concept toe waardoor we 80% van het jaar het gebouw en de apparatuur koelen met de buitenlucht. Bovendien gebruiken we de zeer energiezuinige uninterruptible power supplies. Wij geloven in de drie P’s van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de eerste plaats richten we ons op het welzijn van de mensen binnen en buiten ons bedrijf (People). Daarnaast houden we rekening met het effect van onze activiteiten op het milieu (Planet). Als onderneming streven we natuurlijk naar winst (Profit). Hoe beter de balans tussen de drie P’s, des te duurzamer zijn de resultaten voor zowel de onderneming als de samenleving.

Om onze visie en betrokkenheid op het gebied van energiehuishouding van datacenters verder te promoten is Datacenter Brabant één van de initiatiefnemers voor het ontwikkelen van een certificeringsprogramma in samenwerking met Stichting Milieukeur. Daarnaast houden wij ons aan de gedragscode zoals vastgelegd in de EU Code of Conduct for Data Centres, een door de Europese Unie opgestelde vrijwillige gedragscode voor energiezuinigheid binnen datacenters.

Regionaal

Wij geloven in persoonlijke dienstverlening. Daarom bent u als klant bij ons geen nummer, u bent een gezicht. Natuurlijk hanteren we strenge procedures; die zijn nu eenmaal nodig om de veiligheid en de kwaliteit te waarborgen. Maar u en niet de procedure staat altijd voorop. We richten ons specifiek op het Brabantse MKB, maar dankzij high-speed internetverkeer zijn we ook voor organisaties uit de rest van het land de ideale datacenter aanbieder.

Meer informatie ontvangen?
Bel mij voor vrijblijvende afspraak
Gelieve dit veld leeg te laten.
Ik wil meer informatie